50liefde.nl

Home / 50liefde.nl

50liefde

Er zijn in Nederland een heleboel mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder, die steeds meer gebruik van het internet maken, om een leuke date te vinden, die bij hun leeftijd zal passen. Op 50liefde.nl kunt u zich als 50 plusser heel eenvoudig inschrijven en op zoek gaan naar een leuke afspraak in heel Nederland, zonder dat u er al teveel moeite voor hoeft te doen.

50liefde.nl

50PlusMatch
50PlusMatchDe datingsite voor 50 plussers!

50liefde.nl beter bekeken

Om deze datingsite voor ouderen een beetje aan u uit te kunnen leggen, hebben wij hem wat nader bekeken. Daarvoor zijn wij met de beginpagina (landingspagina) begonnen. Deze ziet er mooi uit. Er is goed gebruik van liefdevolle kleuren gemaakt, waardoor de website een jonger en fris uiterlijk krijgt, iets wat volgens onderzoek oudere mensen een vitaler gevoel geeft. Volgens eigen zeggen vindt 1 op de 3 mensen op 50liefde.nl een relatie en dat is natuurlijk heel erg goed nieuws. Laten we hopen dat u daar ook onder zult vallen. De veiligheid voor u als bezoeker wordt ook erg serieus genomen. De site heeft een beveiligde SSL verbinding, maar dat is niet alles wat zij doen om uw veiligheid tijdens het surfen te kunnen waarborgen. Want ook worden alle profielen handmatig gecontroleerd, zodat alle eventuele nepprofielen er tussenuit kunnen worden gehaald. Goed nieuws dus voor mensen als u, die op zoek zijn naar een serieuze relatie in hun leven.

Volgens eigen zeggen vindt 1 op de 3 mensen op 50liefde.nl een relatie en dat is natuurlijk heel erg goed nieuws. Laten we hopen dat u daar ook onder zult vallen.

Inschrijven bij 50liefde.nl

U dient zich, voordat u naar een leuke relatie op zoek gaat, eerst als lid aan te melden. Dit doet u door uzelf in te gaan schrijven. Een alles behalve tijdrovend proces, zo kunnen wij u verzekeren. U geeft aan of u man of vrouw bent en kunt daarmee gelijk ook aanvinken of u een vrouw of een man zoekt om een eventuele relatie mee te beginnen. Daarna kunt u een geldig e-mailadres invoeren en een wachtwoord opgeven. Vervolgens krijgt u een e-mail met daarin een bevestigingslink die u even moet klikken zodat uw account daadwerkelijk actief wordt gemaakt. En daarna kunt u een profiel in gaan vullen. Heel duidelijk en zonder allerlei moeilijk capriolen. Uw profiel kunt u ook gewoon later volledig invullen, dus u kunt de dingen die niet verplicht zijn gewoon even overslaan, mocht u daar nog even over na willen denken.

Kosten 50liefde.nl

Om van daadwerkelijk alle functies gebruik te kunnen maken (wat overigens zeker is aan te raden) dient u wel een lidmaatschap aan te schaffen. Weest u gerust, het kost u geen arm en een been, de prijs is namelijk bijzonder laag. Als u een Premium Comfort pakket neemt, dan kost u dat €14,99,- per maand, wat een korting van 50% is op de normale prijs van €29,99,- per maand. Ook zijn er pakketten van 6 maanden en 3 maanden aan te schaffen. Het kost u dus weinig en u heeft een 100% contact garantie, kunt alle foto’s bekijken en berichten uitwisselen.

Een site om u als 50 plusser dus met een gerust hart op in te gaan schrijven. De site is nog jong, maar heeft al zo onnoemelijk veel professionaliteit en succes, dat het belooft een heel erg grote 50plus datingsite te gaan worden.

  • Jaarabonnement €179,88 ( €14,99 per maand )
  • 6 maanden abonnement €119,94 (€19,99 per maand)
  • 3 maanden abonnement €74,97 (€24,99 per maand)

50liefde verlengd automatisch het abonnement met 1 maand aan het einde van de gekozen periode. Opzeggen van het membership kan via de klantenservice of via de website onder “instellingen”.

De onderstaande tabel beschrijft welke mogelijkheden een gratis en een betaald lidmaatschap bieden.

Functies Gratis lid Betaald abonnement
Foto’s bekijken ja, 1 foto ja,. alle foto’s
Interesse tonen ja ja
Berichten sturen ja ja
Berichten lezen nee ja
Chatten nee ja
Alle profielen bekijken ja ja
Zien wie uw profiel bezocht hebben nee ja
Zien wie betalende leden zijn nee ja
Uitgebreid zoeken nee ja

Contactgegevens

50liefde.nl
Telefoon: 085-401-3450

Uw ervaring met 50liefde is belangrijk

Om onze bezoekers zo goed mogelijk te informeren en een compleet beeld te vormen van de verschillende 50 plus datingsites waaronder deze zijn uw ervaringen met 50liefde van grote waarde. Heeft u ervaring met 50liefde ( goed of slecht ), laat dan a.u.b. een review achter. Op deze manier kunnen toekomstige 50 plus daters beter besluiten op welke 50 plus datingsite ze zich moeten inschrijven. Probeer in uw review bijvoorbeeld de zwakke en de sterke punten van 50liefde .nl te beschrijven.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Plaats hier uw reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Contact

Vraag of opmerking? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Type hier uw zoekopdracht en druk daarna op Enter