50PlusMatch

Home / 50PlusMatch

50PlusMatch

Er zijn in Nederland steeds meer 50 plussers die een nieuwe relatie willen beginnen en dit ook steeds vaker online op gaan zoeken. Misschien wel de grootste 50 plus datingsite is 50plusmatch.nl

50PlusMatch

50PlusMatch
50PlusMatchDating voor actieve 50 plussers

Datingsite 50PlusMatch.nl kreeg bij het consumentenprogramma Radar van de TROS de beste en ook hoogste waardering in de categorie datingsites voor ouderen. Dit is een behoorlijke prestatie en dit bewijst maar weer eens dat 50plusmatch een uitzonderlijk betrouwbare datingsite is waar u zich als 50 plusser met alle vertrouwen in kunt schrijven.
Deze datingwebsite is bedoeld voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder die nog erg actief aan het daten zijn. U kunt zich bij 50plusmatch overigens gratis inschrijven.

Deze datingsite kreeg bij het consumentenprogramma Radar van de TROS de beste en ook hoogste waardering in de categorie datingsites voor ouderen

De meerderheid van de leden bestaat uit vrouwen (55%). Dit ljikt op zich erg opmerkelijk, maar dat is het niet: onderzoek wijst namelijk uit dat vrouwen gemiddeld ouder dan mannen worden. Maar u kunt er gerust op zijn, want er zijn nog steeds duizenden heren te vinden die op zoek zijn naar een nieuwe relatie, een volgende fase in hun leven. Overigens is deze dating website bijzonder duidelijk opgezet en is de profielpagina die u als gratis lid aan kunt maken heel overzichtelijk samengesteld.

De website is ook erg veilig opgezet. Uw persoonlijke gegevens zullen bijzonder goed worden beschermd, aangezien 50plusmatch zich bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) heeft aangemeld. Daarnaast zijn zij ook in het bezit van het alom bekende Thuiswinkel Waarborg, waardoor u van degelijkheid verzekerd bent.

50plusmatch voor iedereen van vijftig jaar en ouder

50plusmatch is dus een dating website voor iedereen die vijftig jaar of ouder is. U hoeft overigens niet alleen op zoek naar een nieuwe relatie te zijn, het is ook goed mogelijk om u in te schrijven als u op puur vriendschappelijke basis nieuwe kennissen op wilt doen.
Het niveau van de mensen op deze website is overigens opmerkelijk hoog. 47% van alle leden heeft een HBO of Universitaire achtergrond. Dit is door de makers van de website bijzonder goed te meten, aangezien u bij het registreren uw opleidingsniveau dient in te vullen.

Inschrijven bij 50PlusMatch

Om u bij 50plusmatch te registeren, dient u een werkend en dus ook geldig e-mailadres te hebben. Het inschrijven is zeer eenvoudig en is dan ook zo gebeurd. Vervolgens kunt u op uw gemak door de database van deze 50 plus datingsite neuzen, op zoek naar een leuke vriendschap of nieuwe relatie, waar dan ook in Nederland. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven, zodat u met veel plezier en zekerheid op zoek kunt gaan naar een leuke relatie of ander contact, zonder u zich ergens zorgen om te hoeven maken.
Als gratis lid kunt u niet alleen alle profielen lezen, ook is het mogelijk om alle foto’s te bekijken. Als u zelf een profiel met tekst aan gaat maken, zorgt u er dan voor dat deze tekst zo uitgebreid mogelijk is. Ervaring wijst uit dat u op deze manier doorgaans meer kans op goede resultaten heeft. De interne zoekmachine van 50plusmatch.nl zorgt er namelijk voor dat – door middel van uw profiel en dat van anderen – de meest optimale resultaten voor u naar voren worden geschoven.

Kosten 50PlusMatch

Op zich is uw account gratis, maar er is ook de mogelijkheid tot betaling aanwezig, door middel van abonnementen. Hiermee krijgt u toegang tot meerdere functies op de website. De prijzen zijn relatief laag en als volgt:

  • Jaarabonnement €89,95 ( €7,95 per maand )
  • 6 maanden abonnement €59,85 (€9,95 per maand)
  • 3 maanden abonnement €39,95 (€14,95 per maand)
  • 1 maand abonnement €24,95

50PlusMatch verlengd automatisch het abonnement met 1 maand aan het einde van de gekozen periode. Opzeggen van het membership kan via de klantenservice of via de website onder “instellingen”.

De onderstaande tabel beschrijft welke mogelijkheden een gratis en een betaald lidmaatschap bieden.

Functies Gratis lid Betaald abonnement
Foto’s bekijken ja, 1 foto ja,. alle foto’s
Interesse tonen ja ja
Berichten sturen ja ja
Berichten lezen nee ja
Chatten nee ja
Alle profielen bekijken ja ja
Zien wie uw profiel bezocht hebben nee ja
Zien wie betalende leden zijn nee ja
Uitgebreid zoeken nee ja

Contactgegevens

50plusmatch maakt (net als Match4me) deel uit van MatchMedia
Adres: Juliana van Stolberglaan 53
Postcode: 3051CC Rotterdam
Telefoon-nummer: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 – 14:00)
KVK inschrijving: 17136160, www.50plusmatch.nl

Uw ervaring met 50PlusMatch is belangrijk

Om onze bezoekers zo goed mogelijk te informeren en een compleet beeld te vormen van de verschillende 50 plus datingsites waaronder deze zijn uw ervaringen met 50plusmatch van grote waarde. Heeft u ervaring met 50PlusMatch ( goed of slecht ), laat dan a.u.b. een review achter. Op deze manier kunnen toekomstige 50 plus daters beter besluiten op welke 50 plus datingsite ze zich moeten inschrijven. Probeer in uw review bijvoorbeeld de zwakke en de sterke punten van 50PlusMatch.nl te beschrijven.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Plaats hier uw reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Contact

Vraag of opmerking? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Type hier uw zoekopdracht en druk daarna op Enter