Lach

Home / Lach

Lach

Samen ouder worden is natuurlijk al iets bijzonder moois, maar samen oud worden met een lach, dat is heel erg speciaal. Daten voor 50 plussers is nog verre van voorbij. Heel veel mensen van vijftig jaar en ouder gaan nog steeds daten. En dat kan onder andere via lach.nl, waar men continu bezig is de site te verbeteren, om het u zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken en dat alles met het beste zoekresultaat.

Lach - Nieuwe vrienden is nieuw plezier!

Lach
LachWant vrienden is plezier

Via lach kunt u als 50 plusser andere senioren leren kennen. Het kan zijn voor een relatie, maar ook voor vriendschappelijk contact. Gewoon andere mensen leren kennen. Inschrijven is hier geheel gratis. Als u zich eenmaal heeft aangemeld kunt u met een glimlach in contact komen met allerlei andere mensen van 50 jaar en ouder.

Daten voor 50 plussers is nog verre van voorbij. Heel veel mensen van vijftig jaar en ouder gaan nog steeds daten. En dat kan onder andere via lach.nl…

Lachen is gezond en zorgt ervoor dat u zich ook een heel stuk beter voelt. Met lach.nl bent u verzekerd van een glimlach, door alle contacten die u op deze senioren dating site kunt maken. Een leuke vriend of vriendin, een langdurige relatie, alles is mogelijk.

Ouderen daten met een lach

Lachen is gezond en zorgt ervoor dat u zich ook een heel stuk beter voelt. Met lach.nl bent u verzekerd van een glimlach, door alle contacten die u op deze senioren dating site kunt maken. Een leuke vriend of vriendin, een langdurige relatie, alles is mogelijk.

U hoeft niet meer buiten de deur te gaan zoeken. Als u al heel lang niet meer met daten bent bezig geweest, kan dit namelijk bijzonder lastig zijn. En dat het internet alleen voor jonge mensen is, dat is natuurlijk onzin. Iedereen kan het leren en via Lach wordt het u alleen maar makkelijker gemaakt. Dus laat u zich vooral niet tegenhouden. U moet goed onthouden dat u tot niets verplicht bent. Dus meld u gewoon even gratis aan en kijkt u op uw gemak even rond. Wij garanderen u dat u de navigatie van deze ouderen datingsite zo onder de knie zult hebben.

U heeft een werkend e-mail adres nodig om u aan te kunnen melden. Vervolgens, als u alle stappen heeft doorlopen (die overigens heel erg duidelijk worden aangegeven en uitgelegd) kunt u uw zoektocht naar oudere mannen en/of vrouwen door heel Nederland beginnen.

Prijzen Lach

Naast het gratis aanmelden heeft u ook de mogelijkheid om van meerdere opties gebruik te kunnen maken. Daar zitten wel kosten aan verbonden maar dat zijn scherpe prijzen waar u ongetwijfeld niet over zult vallen:

  • Jaarabonnement €95,70 ( €7,95 per maand )
  • 6 maanden abonnement €59,70 (€9,95 per maand)
  • 3 maanden abonnement €44,85 (€14,95 per maand)
  • 1 maand abonnement €24,95

Datingsite lach.nl verlengd automatisch het abonnement met 1 maand tot wederopzegging. Opzeggen kan op de site onder “instellingen” of door contact op te nemen met de klantenservice van Lach.

De onderstaande tabel beschrijft welke mogelijkheden een gratis en een betaald lidmaatschap bieden.

Functies Gratis lid Betaald abonnement
Foto’s bekijken ja, 1 foto ja,. alle foto’s
Interesse tonen ja ja
Berichten sturen ja ja
Berichten lezen van full members ja
Fotozappen beperkt onbeperkt
Alle profielen bekijken ja ja
Zien wie uw profiel bezocht hebben nee ja
Zien wie betalende leden zijn nee ja
Uitgebreid zoeken ja ja

Contactgegevens

Lach.nl B.V.
Prinsengracht 207 – 209
1015DT Amsterdam
Tel: +31 (0)20 – 26 25 881

Uw ervaring met Lach is belangrijk

Om de informatie op onze website zo volledig mogelijk te houden is uw ervaring met Lach.nl belangrijk voor ons. Om uw ervaring te delen met ons en andere single 50 plussers vult u hieronder de velden in.

Plaats hier uw reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Contact

Vraag of opmerking? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Type hier uw zoekopdracht en druk daarna op Enter