Seniorengeluk

Home / Seniorengeluk

SeniorenGeluk

Voor 50 plussers die al langer aan online daten doen is seniorengeluk een waar begrip. Deze dating website heeft al jarenlang ervaring in het samenbrengen van ouderen die op zoek zijn naar een leuke relatie, wel of niet langdurig, of een fijne vriendschap die zij via het internet tot stand laten komen. Seniorengeluk richt zich dan ook puur op mensen van 50 jaar en ouder en dat met ontzettend veel succes, ieder jaar weer.

SeniorenGeluk

SeniorenGeluk
SeniorenGelukdé datingsite voor 50-plussers

Naast de succesverhalen die er op de site te lezen zijn, is het feit dat er maandelijks gemiddeld 5000 nieuwe leden zich aanmelden ook een indicatie dat deze senioren datingsite enorm succesvol is. Mensen vertellen het door aan elkaar en zo groeit deze site maar door en door. En niet alleen met succes, maar ook geheel terecht.

Deze dating website heeft al jarenlang ervaring in het samenbrengen van ouderen die op zoek zijn naar een leuke relatie, wel of niet langdurig, of een fijne vriendschap die zij via het internet tot stand laten komen.

Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat er zo goed als geen nepprofielen ontstaan. En dat is wel zo prettig, aangezien u natuurlijk op uw gemak naar echte dames of heren van 50 jaar of ouder op zoek wilt gaan.

Daten op SeniorenGeluk

Als u zich volledig gratis heeft aangemeld, dan kunt u uw eigen profiel aanmaken. Ook kunt u daarnaast zoeken naar mensen, variërend van 45 tot en met 99 jaar. Het zoeksysteem werkt feilloos en geeft u de resultaten van wat u zoekt perfect weer. Het werkt heel eenvoudig. U zoekt gewoon naar mannen of vrouwen die uw voorkeur hebben en stuurt, nadat u het profiel van de ander heeft doorgenomen om te kijken of hij of zij eventueel bij u past, een berichtje. Zo begint uw internet date langzaam vorm te krijgen. U kunt met elkaar e-mailen of berichtjes blijven sturen en uiteindelijk een ontmoeting afspreken om het een en ander uit te breiden en op te bouwen.

Functies en mogelijkheden SeniorenGeluk

  • Minimaal 5000 nieuwe leden per maand
  • Indien nodig, een telefonische helpdesk aanwezig
  • Chatten is mogelijk
  • Snelle, goed werkende website
  • Lage kosten
  • Een beschaafde online community

Kosten SeniorenGeluk

Het inschrijven is geheel gratis, maar dan heeft u een beperkte mogelijkheid. Daarmee bedoelen wij dat u niet van alle opties die deze 50 plus datingwebsite heeft gebruik kunt maken. Maar met een betaald abonnement kan dit wel. De prijzen zijn zeer zeker niet de hoogste die er te vinden zijn en zijn dan ook als volgt:

  • 5 dagen VIP-toegang €15,99 ( 150 credits )
  • 30 dagen VIP-toegang €24,99 ( 300 credits )
  • 90 dagen VIP-toegang €49,99 ( 900 credits )

Met deze credits kunt u van alle opties gebruik maken, waardoor het vinden van een leuke vriendschap of nieuwe relatie een heel stuk eenvoudiger zal worden. Met alle succesverhalen op de website en alle andere mogelijkheden die seniorengeluk u te bieden heeft, is het vinden van een leuke 50plus afspraak om misschien een langdurige relatie mee op te kunnen bouwen een heel stuk eenvoudiger dan ooit tevoren.

De onderstaande tabel beschrijft welke mogelijkheden een gratis en een betaald lidmaatschap bieden.

Functies Gratis lid Betaald abonnement
Foto’s bekijken ja, 1 foto ja,. alle foto’s
Interesse tonen ja ja
Berichten sturen ja ja
Berichten lezen nee ja
Chatten nee ja
Alle profielen bekijken ja ja
Zien wie uw profiel bezocht hebben nee ja
Zien wie betalende leden zijn nee ja
Uitgebreid zoeken nee ja

Contactgegevens

SeniorenGeluk is een onderdeel van Safe Dating Networks.

Kerkenbos 10-57c
6546 BB NIJMEGEN

Postbus 38218
6503 AE NIJMEGEN

Telefooon: 0900-1441

Ervaringen SeniorenGeluk

Op deze pagina leest u ervaringen van andere daters over SeniorenGeluk.

Heeft u ervaring of bent u lid geweest van SeniorenGeluk? Plaats dan a.u.b. een review, door uw review kunnen wij een zo compleet mogelijk beeld vormen over datingsite Seniorengeluk. Beschrijf in uw review de zwakke en sterke kanten van deze datingsite.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Plaats hier uw reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Contact

Vraag of opmerking? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Type hier uw zoekopdracht en druk daarna op Enter