VijftigPlusDating

Home / VijftigPlusDating

VijftigPlusDating

Vijftigplusdating is een goede site voor mensen van 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. VijftigPlusDating is één van de grootste datingsites in Nederland voor 50 plussers en bestaat sinds 2005. De website is overzichtelijk en eenvoudig te navigeren.

VijftigPlusDating - Dé datingsite voor 50 plussers!

VijftigPlusDating
VijftigPlusDatingDé datingsite voor 50 plussers

50 plussers en senioren zoeken tegenwoordig vaker online een partner. 50 plus datingsites zijn enorm in opkomst en dat is ook niet zo gek, als u ziet dat er meer en meer mensen van vijftig jaar en ouder in Nederland zijn. En dit blijft voorlopig alleen maar groeien. En ouderen hebben tenslotte ook het recht op geluk, is het niet? En daarom zijn websites als vijftigplusdating.nl zo belangrijk.

50 plus datingsites zijn enorm in opkomst en dat is ook niet zo gek, als u ziet dat er meer en meer mensen van vijftig jaar en ouder in Nederland zijn.

Naast de vele succesverhalen die er op de website te lezen zijn is de website ook beveiligd met een zogenaamde SSL verbinding. De site beschikt over een COMODO hackerproof keurmerk welke ervoor zorgt dat u veilig en vertrouwd op de site kunt surfen. Op zoek gaan naar een leuke relatie terwijl uw persoonlijke gegevens optimaal bewaakt worden. Daarnaast kunt u ook zelf eventuele nep profielen aangeven, zodat er meteen iets aan gedaan zal worden.

Inschrijven bij VijftigPlusDating

Het inschrijven bij vijftigplusdating is eenvoudig te doen. Zelfs als u nog nooit eerder bij een 50 plus datingsite heeft ingeschreven. U heeft hier een geldig e-mailadres voor nodig en voor de rest wijst het allemaal voor zich. De stappen worden u kristalhelder uitgelegd, het kan eenvoudigweg niet fout gaan. Hierna is het een kwestie van uw profiel invullen om er zo voor te zorgen dat men u ook goed kan vinden. Dankzij een degelijke interne zoekmachine vindt u te allen tijden de juiste matches, en andersom net zo. Het systeem zorgt ervoor dat er correcte matches plaatsvinden, die passend zijn bij uw profiel en zoekopdrachten. Op deze manier weet u zeker dat u iemand zult vinden waarmee u een bepaalde klik heeft, op vriendschappelijk of relationeel niveau, of misschien zelfs allebei.

Evenementen

Een leuke toevoeging zijn de evenementen, denk hierbij aan een diner / borrel in combinatie met een wandeling. Met enige regelmaat worden er dergelijke evenementen aangeboden waarvoor u uzelf kan inschrijven.

Kosten VijftigPlusDating

Met een gratis account komt u natuurlijk al een heel eind, maar als u ongelimiteerd van alle opties op deze 50 plus datingsite gebruik wilt maken, dan zijn er abonnementen die u hiervoor af kunt sluiten:

  • 1 maand €29,50
  • 3 maanden €59,85 ( €19,95 per maand )
  • 6 maanden €89,70  (€14,95 per maand)
  • 1 jaar €119,40 (€9,95 per maand)

Daarnaast kan u het Full Membership nog aanvullen met een zogenaamd Exclusive Membership. Het Exclusive Membership (€9,95 per maand) biedt een aantal voordelen waarvan de belangrijkste is dat ook leden zonder een Full Membership contact met u kunnen opnemen.

Memberships worden automatisch verlengd met de duur van de gekozen periode, wanneer u dus bijvoorbeeld lid bent geworden voor 3 maanden wordt er na 3 maanden automatisch verlengd tot op wederopzegging. Opzeggen kan via de site onder instellingen of door contact op te nemen met de klantenservice.

De onderstaande tabel beschrijft wat de mogelijkheden zijn wanneer u gebruik maakt van een gratis of betaald lidmaatschap.

Functies Gratis lid Betaald abonnement
Foto’s bekijken ja ja
Interesse tonen ja ja
Berichten sturen nee * ja
Berichten lezen nee* ja
Chatten ( met webcam ) nee * ja
Alle profielen bekijken ja ja
Zien wie uw profiel bezocht hebben ja ja
Zien wie betalende leden zijn nee * ja
Uitgebreid zoeken ja ja

* Wanneer iemand over een Exclusive Membership beschikt zijn functionaliteiten zoals berichten sturen / lezen en chatten gratis. Normaal gesproken heeft u hiervoor een Full Membership voor nodig.

Contactgegevens

VijftigPlusDating.nl
Postbus 1000
t.a.v. Box D325
2260BA Leidschendam

E-mailadres: klantenservice@dimexonline.nl

Uw ervaring met VijftigPlusDating is belangrijk

Om de informatie op onze website zo volledig mogelijk te houden is uw ervaring met vijftigplusdating.nl belangrijk voor ons. Om uw ervaring te delen met ons en andere single 50 plussers vult u hieronder de velden in.

Plaats hier uw reactie

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Contact

Vraag of opmerking? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Type hier uw zoekopdracht en druk daarna op Enter