Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

VijftigPlusDating review

VijftigPlusDating is dé plek voor vijftigplussers die serieus op zoek zijn naar een nieuwe partner. Hier vind je duizenden profielen van 50 plussers, die net als jij graag hun ideale match vinden om op latere leeftijd een duurzame relatie mee op te bouwen. Ben je op zoek naar vriendschap, een serieuze relatie of gewoon gezelligheid? Bij VijftigPlusDating ben je altijd welkom.

Probeer VijftigPlusDating gratis

VijftigPlusDating

Voordelen

  • Uitgebreide zoekmachine beschikbaar
  • Snel matchen via speeddate functie
  • Rustig design voor optimaal overzicht
  • Leuke ijsbrekers (standaard zinnen)
  • Zeer hoge succesratio

Nadelen

  • Alleen betalende leden kunnen van alle opties gebruik maken

Wat vind je in dit artikel?


Op je vijftigste nog volop in het dating avontuur duiken? Doen!

50 plus dating biedt jou de perfecte gelegenheid om op een leeftijd van 50 plus nieuwe mensen te ontmoeten en misschien wel de liefde van je leven te vinden. Het is nooit te laat om nieuwe connecties te maken en te genieten van het gezelschap van gelijkgestemden. Onze Vijftig plus dating review toont aan dat deze site een veilige en comfortabele omgeving biedt waarin je jezelf kunt zijn en openlijk kunt delen wat je zoekt in een partner.

Vijftigplusdating onderscheidt zich door een gebruiksvriendelijk platform waar je eenvoudig gelijkgestemden kunt ontmoeten. Ben je op zoek naar vriendschap, liefde of gewoon een leuke date? Vijftig plus dating heeft het allemaal. Met gedetailleerde profielen en een intuïtief matchingsysteem wordt het vinden van iemand met vergelijkbare interesses en levenservaringen eenvoudiger dan ooit.


De vele succesverhalen lezen in onze Vijftigplusdating review

In onze Vijftigplusdating review lees je over de vele succesverhalen van mensen die op latere leeftijd de stap durfden te zetten en nu genieten van het samenzijn met een nieuwe partner. Laat je inspireren door deze verhalen en ontdek dat actief blijven op het gebied van daten op je vijftigste een verrijkende ervaring kan zijn!


Veel keuze uit profielen

VijftigPlusDating heeft een groot aantal profielen. Op deze website vind je duizenden profielen van 50 plussers die, net als jij, op zoek zijn naar hun ideale match. De kans is groot dat je hier iemand vindt die bij je past. Ook veiligheid staat bij VijftigPlusDating.nl hoog in het vaandel. De website werkt met een streng beleid om ervoor te zorgen dat de leden zich veilig voelen.

Er worden handmatige controles uitgevoerd op elk nieuw profiel om er zeker van te zijn dat deze aan de richtlijnen voldoet en echte mensen vertegenwoordigt. Daarnaast worden er maatregelen genomen om nepprofielen en ongewenste berichten zoveel mogelijk te voorkomen.

VijftigPlusDating


Contact leggen met 50 plus dating

Bij 50 plus dating heb je de mogelijkheid om op verschillende manieren in contact te komen met andere leden. Je kunt berichten sturen, maar ook chatten in de speciale chatrooms. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd waar je andere leden kunt ontmoeten. Zo kun je op een ontspannen manier nieuwe mensen leren kennen.

VijftigPlusDating.nl is dé plek voor vijftigplussers die het avontuur van daten (opnieuw) willen beleven en openstaan voor een nieuwe liefde. In deze fase van het leven weet je vaak beter wat je zoekt in een partner en VijftigPlusDating sluit hier perfect op aan door je de website te bieden om die speciale persoon te vinden.


Een profiel aanmaken bij Vijftig plus dating is eenvoudig

Bij het aanmaken van een gratis datingprofiel kun je jouw interesses, passies en verwachtingen delen, waardoor je al meteen de basis legt voor een match die echt bij je past. Maar wat VijftigPlusDating echt onderscheidt, is de speeddate-functie. Hiermee kun je op een snelle manier door potentiële matches bladeren, waardoor de kans op het vinden van je ideale partner aanzienlijk toeneemt.


Liefde kent geen leeftijdsgrenzen

Deze datingsite snapt dat als geen ander. Daarom vind je bij 50 plus dating een respectvolle, veilige en gebruiksvriendelijke omgeving, waarin je op jouw eigen tempo op zoek kunt gaan naar een nieuwe relatie.

Ben je uit op een diepgaande connectie of wil je gewoon gezellig chatten en nieuwe mensen ontmoeten? VijftigPlusDating biedt je de kans om het tweede deel van je leven misschien wel met die ene speciale persoon te delen.


50 plus dating en op zoek naar een nieuwe partner?

Voor een vijftigplusser, die serieus op zoek is naar een nieuwe partner, is VijftigPlusDating de perfecte plek. Met duizenden profielen van 50 plussers en een veilige omgeving met allerlei opties, biedt deze website alles wat je nodig hebt om jouw match te vinden. De vele succesverhalen laten zien dat het mogelijk is om op latere leeftijd nog een mooie relatie op te bouwen. Bij VijftigPlusDating.nl ben je altijd welkom!


Je eigen datingprofiel

Je eigen datingprofiel is een belangrijk onderdeel van VijftigPlusDating apps zoals ook bij 50 plus match en 60dating het geval is. Dit profiel geeft anderen een idee van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Het is als het ware je digitale visitekaartje. Bij het aanmaken van je profiel kun je een groot aantal foto's uploaden en zelf bepalen welke hiervan openbaar zichtbaar moeten zijn en welke juist verborgen moeten blijven. Zo kun je zelf de controle houden over je privacy.

Daarnaast kun je in je profiel tal van interesses toevoegen, zoals hobby's en sporten. Hiermee laat je zien waar je van houdt en wat je belangrijk vindt in het leven. Deze informatie kan andere singles helpen om een beter beeld van jou te krijgen en geeft hen aanknopingspunten voor een gesprek.


De zoekmachine voor snel en doelgericht zoeken

Eén van de handigste functies van 50 plus dating is de zoekmachine. Met deze zoekmachine kun je gemakkelijk en snel andere single 50-plussers vinden, die aan jouw criteria voldoen. Als je bijvoorbeeld alleen wilt zoeken op leeftijd, geslacht en provincie, krijg je resultaten te zien waar je zelf doorheen kunt bladeren.

Maar als je dat te overweldigend vindt, is er ook de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken met allerlei aanvullende criteria, zoals favoriete bezigheden. Dit levert vaak meer doelgerichte resultaten op, waardoor je sneller potentiële matches kunt vinden. Wij raden deze optie zeker aan voor wie gerichter wil zoeken binnen de groep van 50-plussers.


Probeer VijftigPlusDating gratis

Heb je ervaring met VijftigPlusDating?

Velden met * zijn verplicht

Reviews over VijftigPlusDating

Lojkt mij wel OK.

Joh op 13-01-2024 07:32

Best veel reacties waarmee je even kan chatten ter orientatie.

Matig

Hendrik op 04-12-2023 22:38

Ik heb verschillende vrouwen aangeschreven, sommigen reageerden nog wel maar het grote gros reageerden niet op mijn berichten.

Gewoon goed

Wim op 20-11-2023 11:33

Ik heb in zeer korte tijd een lieve vriendin ontmoet. De website is eerlijk en makkelijk toegankelijk.

De match klopte , goede ervaring , correcte site

Monique op 11-10-2023 18:21

Ik had 2 match voorstellen, met 1 match ben ik nu samen. Wat super leuk is. Ik ben maar een week op de vijftigplussers geweest en heb me afgemeld. Ik had dit niet verwacht. Zeker een aanrader als je echt een andere relatie wilt.

Geweldig

Wally op 18-09-2023 23:29

Goede ervaringen.

soms leuk maar ook veel fake

hans op 21-08-2023 13:24

veel fake lui die vragen om je emaildres en je zo naar een verkeerde site lokken ook vind ik dat er teveel mensen zijn zonder foto

Ik heb via jullie datingsite mijn vriend ontmoet

Kimpe op 21-02-2023 08:40

Ik heb via jullie platform mijn vriend gevonden

Je moet geluk hebben.

Ties op 04-02-2023 00:38

Ik als man vond het aanbod van limburgse vrouwen vrij beperkt op Vijftigplusdating. Toch had me iemand benaderd om een match aan te gaan. En die kwam uit Limburg. Ik heb met haar nu 2 maanden een relatie en zoals het er uit ziet, zijn we hartstikke gelukkig en verliefd!

goed geregeld

Piet op 12-01-2023 11:37

duidelijk en gemakkelijk

Gehackt

Wim op 08-12-2022 21:42

Ineens zat ik te kijken naar mannen ipv vrouwen
Help desk gemaild (geen tel nummer beschikbaar)
Nog steeds geen reactie, ben nu 2 dagen verder
Slechte service

Ik vind het wel leuk ,maar of je een partner vind is de vraag

Margreth op 23-11-2022 22:09

Ik vind dat mannen geen initiatief nemen ,ze kijken

Maar soms krijg je een berichtje

Het is net of ze bang zijn voor teleurstelling ,maar dat ben ik ook

Een catfish aan de haak geslagen!

Ans op 03-04-2022 08:02

Vreselijk om daar achter te komen.

Goed

Ronald op 02-04-2022 21:48

Weinig personen die echt op zoek zijn naar nieuwe liefde meer uit nieuwsgierigheid op de site zitten

Veel mensen vullen hun profiel niet of nauwelijks in

Cora op 12-03-2022 21:46

Velen vullen hun profiel niet in of plaatsen zelfs geen foto. Ik zou ze dan niet toestaan op de site.

Het is leuk om andere mensen te leren kennen

Nadia op 28-02-2022 14:11

Hier zitten zowel serieuze mannen als niet serieuze mannen. Sommige weten niet hoe ze een vrouw moeten behandelen en gaan op het uiterlijke af, die mannen moeten leren dat het innerlijke ook telt. Hierdoor ben ik maar 1 maand lid geweest.
Zou ik het aanraden aan andere mensen. Ja voor mensen die zoeken naar een afleiding en nee voor mensen die een serieuze relatie willen

Goed

Olda op 12-02-2022 15:41

Toch wel een klein minpuntje. Er komt te vaak mail, maar a.v wist ik niet, dat ik dat zelf had kunnen instellen.

graag een echte aanbieding bieden

hobbyist op 08-02-2022 11:01

wanneer U mij een echte aanbieding doet ( b.v. 10 euro per mnd. ) ga Ik het zeker een keer een half jaar proberen.
En niet automatisch verlengen.
Zelf vroegtijdig aangeven als je wil verlengen , heb je dit niet gedaan , dan zou je automatisch moeten overgaan naar niet betaald lid.
m.v.g.

Geweldig

Kristal op 04-02-2022 19:56

Door deze site in contact gekomen met een leuk persoon.

Een partner gevonden met deze site

Claudia op 25-01-2022 04:38

I Khabarovsk een partner gevonden met deze site

Goed

Marina op 13-01-2022 04:57

Mijn ervaring is goed veel keuze en een goede verbinding

Spannend

Daniella op 27-12-2021 19:33

Dankzij deze site heb ik iemand leren kennen. Ondertussen 4 maanden samen. Ondervonden dat er veel niet serieuze mensen op site zitten, jammer.

Heel snel contact, minder dan 1 dag

Peter op 14-12-2021 17:39

Op zondag aangemeld, op maandagochtend een berichtje van een dame gekregen. Zaterdag 1e date, zondag relatie

Het werkt!

Willy op 04-12-2021 17:47

Het lukt om via deze site met een positieve ingesteldheid een eerlijke relatie te starten. Alles begint met een eerlijk profiel en wederzijds respect.

Wij gebruiken cookies We kunnen deze plaatsen voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen en om u een geweldige website-ervaring te bieden. Voor meer informatie over de cookies die we gebruiken opent u de instellingen. Bekijk onze cookiepagina
Accepteer alles
Weigeren